PACHETE DE SERVICIi

Facilitez procese de coaching destinate creșterii performanțelor individuale și de echipă.

Coaching de echipă

Facilitez sesiuni de planificare strategică pentru companii care doresc să crească sau care doresc o relansare

Coaching individual

Destinate executivilor și oamenilor vânzări sau managerilor de proiect.

Training

Vânzari, Negociere, Customer care, Comunicare, Leadership, Time Management, Lucru in echipă

Ce mă recomandă?

Ore de experiență în Business Coaching

Ani de experiență în livrare de traininguri și coaching

Antreprenori cu care am lucrat.

Testimoniale

Am crescut într-o oră de coaching cât în ani de muncă. La oricâte seminarii am fost și la oricâte cursuri am participat, dorința mea de a acționa a ținut cât am fost în sală. Dar ședințele de coaching mi-au schimbat tiparele de gândire și de aici, bineînțeles, s-au schimbat și tiparele comportamentale (felul de a acționa).

Cu Florin am învățat să înlătur limitele din mintea mea. Mi-a demonstrat că pot să cresc vânzările și profitul fără să muncesc mai mult sau să sacrific din timpul meu. M-a făcut să văd potențialul afacerii mele, m-a făcut să înțeleg că nu e nevoie să angajez oameni full time ci că pot să deleg sarcini unor colaboratori și multe altele.

Anca Milchiș

Zanna

Am avut 2 sesiuni cu Florin pe doua teme diferite: Vânzări și Obiective. Aici lucrurile au început să se miște în direcția bună încă din cadrul întâlnirilor. Am stabilit întâlniri cu potențiali clienți și am discutat un scenariu de vânzări. Apoi a doua sesiune a fost pe stabilirea concretă de obiective pentru anul 2017 (obiective care pentru luna proaspăt încheiată s-au materializat în proporție de peste 70%). Îl recomand pe Florin cu cea mai mare încredere.

Cristian Țura

SCG Europa

Alege pachetul

SALES MAXIMIZER

Pachetul implică analiza proceselor actuale, calificarea și achiziția clienților, profilarea și configurarea pachetelor de produse/servicii, pregătirea primei vânzări, negociere, tehnici de închidere, cross-selling, up-selling, monitorizarea și menținerea relației cu clienții.

Pachetul poate conține suport și ghidare pentru vânzătorii mai puțin performanți.

PLANIFICARE STRATEGICĂ

Pachetul implică un proces de planificare strategică completă, ce presupune identificarea elementelor de viziune pe termen mediu sau lung, identificarea obstacolelor existente, creionarea direcțiilor strategice de acțiune, planificarea activităților recurente de impact, schițarea proiectelor speciale, managementul resurselor și ghidare în fiecare etapă a proiectului.

EXECUTIVE COACHING

Pachetul implică ședințe individuale de executive coaching pentru dezvoltarea calităților managerilor de a influența, inspira, colabora, coordona și conduce. Aceste ședințe au la bază procese de conștientizare, întărire a încrederii în propriile forțe, creștere a motivației și a productivității, stimulare a creativității, aliniere la valorile companiei. Coachingul rămâne cea mai puternică metodă de dezvoltare a capacităților de leadership ale managerilor.

Ofertele sunt personalizate în baza informațiilor furnizate de compania client.

Durata unei ședințe este de 90 – 120 de minute.

Solicită oferta

Telefon: 0744. 861. 059.

E-mail: