Coaching zi de zi

Coaching zi de zi Florin Șomodi, Business Coach 20 Noiembrie 2017 Azi vă recomand o carte potrivită pentru oricare din voi, fie că sunteți manageri sau lideri, fie aveți șanse să deveniți în următoarea perioadă. Coaching zi de zi - Spune mai puțin,...

Tipuri de Coaching Executiv

Coachingul executiv poate ajuta la dezvoltarea de abilitati si competente noi, la imbunatatirea performantei, la atingerea unei agende specifice a executivului sau la dezvoltarea persoanala si profesionala a acestuia.

Tipurile de Coaching

Principalele tipuri de coaching sunt insa listate si descrise in cele ce urmeaza. Indiferent de adeziunea noastra ca si coachi la unul din aceste tipuri, mai devreme sau mai tarziu le practicam pe toate intr-o masura mai mica sau mai mare.

Coach vs. Consultant vs. Mentor

Coach vs. Consultant vs. Mentor Ce așteptări are clientul de servicii de business coaching? Florin Șomodi, Business Coach 23 Mai 2017 Cui i se potrivește coaching-ul? Azi scriu despre modul în care cei care imi solicită un program de coaching percep acest tip de...

Start în Afaceri pentru Zalău!

Astăzi vă scriu despre șansa minunată pe care TenarisSilcotub Zalău (una din cele mai mari uzine din România susținută de 40 de ani de prestigiu în domeniul producției de tevi pentru industria de petrol și gaze) a oferit-o JCI Cluj.