Cu bucurie va anunt ca dupa aproape un an de testare, lansez un nou program dedicat companiilor antreprenoriale romanesti care vor sa creasca. 

Peste douazeci de companii au beneficiat pana in prezent de programul de planificare strategica, program ce se imbogateste cu noi componente precum sesiuni de consultanta, sesiuni de business coaching, si un soft online de project management. In acest soft echipele de proiect vor planifica si monitoriza alaturi de mine cele mai importante componenete de dezvoltare ale afacerii.

Derulat pe perioada a 12 luni pentru a putea masura evolutia indicatorilor de interes, programul poate fi accesat de doar 10 companii. Timpul meu este limitat iar calitatea sedintelor de planificare strategica, coaching si consultanta este foarte importanta pentru ca doresc rezultate si clienti multumiti. Prin urmare, standardele mele reprezinta si un filtru de acceptare a viitorilor clienti, asocierea noastra in proiectele de devoltare musai sa implice o serie de valori comune precum: integritatea, respectul reciproc, valoarea adaugata mare, personalizarea inalta a serviciilor, disponibilitatea la efort (energie, timp, resurse financiare si materiale) si schimbare, spiritul de echipa, bucuria de a construi.

Deoarece programul este configurabil in functie de nevoile specifice si domeniul fiecarei afaceri, costurile finale pot varia foarte mult. 

Componentele programului:

1. Planificare strategica (sesiuni cu durata de 6 ore timp de 3 zile consecutiv)

2. Sesiuni de business coaching si consultanta (doua sesiuni de 4 ore, doua pe luna, timp de 12 luni)

3. Sesiuni de consultanta in vanzari (sesiuni de 2-4 ore la paritate cu sedinele de coaching sau in functie de solicitari.

4. Acces la softul de project management pentru gestionarea sub supervizarea mea a proiectelor de devoltare. Softul permite munca colaborativa a echipei de proiect si vizualizari sintetice de tip Kanban View, Gannt Chart, Fise de pontaj, Fise de buget dar si Taskuri, Chat si altele.

In plus, pot asigura acces la serviciile unor terti validati cu competente in consultanta de marketing, consiliere juridica, resurse umane, finantari nerambursabile, care pot fi negociate separat in functie de nevoile specifice.

Cei care doresc sa afle mai multe informatii sau sa isi configureze programul si implicit oferta, imi pot scrie un mail la contact[at]florinsomodi.ro, telefona la numarul 0744861059 sau pot alege mesajele private pe conturile social media. 

 

Comments

comments