Programe de training & coaching în lunile de vară

Florin Șomodi, Business Coach

23 Mai 2017

Noi programe de coaching & training pe care le sustin in iunie si iulie

Sper ca vara vă găsește activi și implicati în dezvoltarea proiectelor, afacerilor și echipelor din care faceți parte.

Motivul pentru care scriu acest post sunt programele pe care tocmai le-am lansat în aceste zile. Mai jos vă spun câteva cuvinte despre fiecare, cui se adresează și ce beneficii aduc celor care aleg sa participe. Daca ai doar 3 minute la dispoziție poți urmări direct un scurt video în care vorbesc despre aceste programe.

Este vorba despre Titirez Bootcamp editia a 4-a – Programul de dezvoltare antreprenorială de 93 de zile, Repack Yourself – Programul de coaching care te invață să te vinzi mai bine pe tine și să obii mai mult de la cei din jur, respectiv Cursurile intensive de vânzări pentru începatori și avansați destinate oamenilor din echipe de vânzări, corporatiști, profesii liberale sau antreprenori. Dar, să le luăm pe rând.

Titirez Bootcamp editia a 4-aProgramul de dezvoltare antreprenorială de 93 de zile. 

Am construit și livrat acest program împreună cu Raluca Culda (Coach și Talent recruiter). Împreună ajutăm antreprenorii români să își dezvolte afacerea într-un ritm accelerat. Titirez este un program customizat de planificare, consultanță și business coaching care debutează cu un bootcamp de 3 zile de planificare (viziune, strategie, leadership, resurse umane, marketing, finance, legal, organizare și productivitate) urmat de 90 de zile de implementare a afacerii, perioada în care susțin cu ședinte individuale de coaching antreprenorii aflați la început de drum. Tot in cele 90 de zile asigurăm suport prin întâlnirile de grup în format mastermind si prin evenimentele de networking ale comunității Titirez (peste 50 de cursanți ai edițiilor anterioare și parteneri ce oferă servicii suport pentru startupuri).

Noutatea ediției a 4-a constă în alăturarea în echipa bootcampului a unor specialiști în marketing, finanțe și consiliere juridică. Așadar ne îndreptam spre o formula de tip panel de experți și facilitatori.

Consultanța asigurată de partenerii programului la preturi speciale pentru membrii comunității  Titirez la fel ca la edițiile anterioare rămâne în vigoare. Dacă vă înscrieți la ediția din iulie puteți beneficia de servicii exeptionale pe urmatoarele arii: resurse umane, vânzări, marketing, studii de piață, design, digital marketing, servicii foto&video, burse internaționale pentur antreprenori, contabilitate, consultanță juridică și înființări de firme, etc.

Ediția a 4-a se desfașoara în Cluj-Napoca în perioada 21-23 Iulie. Investiția care asigură accesul în programul de 93 de zile este de 520 de euro (link). Participanții pot opta pentru plata în trei transe lunare egale a câte 185 de euro și in plus pot face plata cu cardul direct pe site la finalizarea înscrierii.

 

Repack YourselfProgramul care te învață să te vinzi mai bine pe tine și să obii mai mult de la cei din jur.

Conceput și ‘mixat’ pe baze de complementarități cu Andrei Țigănaș – Coach de dicție (link) și comunicare, Repack Yourself propune o mica revoluție interioară și exterioară.

Programul de două zile programat pentru 15-16 Iulie în Cluj-Napoca, este structurat în 4 module în care îți descoperi valorile, înveți să te poziționezi și să îti dezvolți strategia de comunicare și vorbitul în public, să activezi liderul din tine și să influențezi cu integritate într-un mix unic. Toate acestea pentru ca tu să de vinzi mai bine.

Programul se adresează atât celor din companii care au atins un nivel de seniorat și care vizează poziții executive cât și antreprenorilor care au o experiență semnificativă și doresc o repoziționare și împrospătare a imaginii lor. Reimpachetează-te și vinde-te mai bine! este sloganul cel mai potrivit pentru acest program care promite și bonusuri în ședințe de coaching și prețuri preferențiale pentru înscrierile în intervalul Early Bird (link) (15-30 iunie). Și în acest caz poți opta pentru plata cu cardul direct pe site pentru a rezerva locul.

Cursuri intensive de vânzări by SalesSquad

Cursurile intensive de vânzări pentru începători și avansați sunt parte ale proiectului Sales Squad www.salessquad.roAgenția de vânzări externalizate și Școala de vânzări lansată cu două luni in urma în Cluj-Napoca. Cele doua programe combină într-un mix unic sesiunile de training de vânzări cu ședințele individuale de coaching.

Programul de înițiere în vânzări se adresează celor care doresc un job în vânzări, celor care se afăa în poziții de juniori în vânzări pe care firmele la care lucrează îi susțin în a-și imbunăntății abilitățile de vânzare dar și antreprenorilor și freelancerilor la început de drum.

Programul pentru începători este gândit în 6 module de 3 ore și acoperă principalele etape ale procesului de vânzare, ține cont profilul ficarui participant personalizând în bună măsură experiența de învățare și susținând-o prin 3 ședinte de coaching individual la fiecare 2 saptamani. Programul rulează în ritm de 1 modul pe săptămână și debutează pe 26 iunie. Accesul cursanților în program se realizează printr-o învestiție de 190 de euro care pot fi achitați la finalul procesului de înscriere (link) prin transfer bancar sau prin plata cu cardul.

Programul de dezvoltare în vânzări destinat nivelurilor mai avansate în carieră se adresează de asemenea oamenilor din echipe de vânzări, key accounts, area sales manageri, pe care firmele îi susțin în rafinarea tehnicilor de vânzare și profilare a clienților. Programul este alcătuit din 4 module de training a câte 6 ore și se derulează într-un ritm de 1 modul și o ședință de coaching pe săptămână. Structura modulelor poate fi consultată pe pagina de prezentare (link) însă conținutul va fi adaptat la experiențele și spețele prezentate de participanții la program. Investiția pentru acest program foarte consistent este de 270 euro pentru fiecare participant. Înscrierile se realizează online, plata prin transfer bancar sau direct cu cardul, fiind disponibile de asemenea.

Ambele programe de vânzări pot fi replicate în cursuri ‘in house’, adaptate și personalizate la specificul companiilor care optează pentru acestea.

După cum arăt în această prezentare, luna lui cuptor va fi fierbinte nu doar climateric ci și pentru activitatile mele. Mă voi opri doar în august pentru un scurt concediu iar în septembrie revin cu alte noutăți. Între timp, aruncați din când în când câte o privire pe blogul meu http://florinsomodi.ro/blog/.

Comments

comments