acvariu-cu-peste-banner-fb

În urma articolului anterior http://florinsomodi.ro/2016/11/01/coaching-prin-fotografie-noul-meu-proiect-personal-pentru-care-caut-entuziasti-care-sa-si-testeze-limitele/am primit multe întrebări în mesaje private și conversații directe despre ce înseamnă coaching prin fotografie.  Drept urmare am decis să organizez un demo cu mini sesiuni de coaching prin fotografie pentru un grup restrâns de persoane interesate. Mai exact 12 persoane.

Evenimentul va avea loc în 21 noiembrie de la ora 19.00, în Cluj-Napoca, într-o locație centală și accesibilă: clădirea Cluj City Center. Cei care vor completa forularul de înregistrare vor primi în timp utile detalii despre locație.

Am decis să organizez acest workshop nu doar pentru a realiza mici demonstrații ci și pentru a culege feedback de la cei cărora am reușit să le trezesc curiozitatea.

Cine poate participa?
Orice om cu mintea deschisă și precupat de propria dezvoltare personală, indiferent de ocupație, nivel ierarhic sau formare.

Ar putea fi util dacă:

  • Ai citit articolul ”Coaching prin fotografie – noul meu proiect personal pentru care caut entuziaști care să-și testeze limitele” pe care îl poți consulta și aici: https://goo.gl/qsIJ6U și vrei să știi mai multe despre proiect;
  • Dorești să afli și esti dispus(ă) să te implici în mini sesiuni de coaching chiar la fața locului;
  • Ești dispus(a) sa experimentezi direct lucrând pe un blocaj personal, pe o strategie sau o relație dificil de gestionat;
  • Vrei să afli ce rezultate vei avea utilizând coaching-ul prin fotografie;
  • Dorești să pui întrebări și să afli mai multe informații direct de la deținătorul metodei.

 

Cum se desfașoară workshopul?

După primirea participanților, prezentări și introducere, trecem la treabă. Explic cateva noțiuni introductive despre coaching (ce și cum, la ce nivel actionează, cui poate fi de folos și în ce context). Apoi facem câteva fotografii cu 1-2 ”voluntari”  dispuși să lucreze pe un blocaj, strategie, relație nefuncțională cu care se confruntă. La final avem o sesiune de Q&A.

Agenda pe timpi arată așa:
18.45 – 19.00 – Sosirea și înregistrarea participanților
19.00 – 19.15 – Povestea mea și a coaching-ului prin fotografie
19.15 – 20.00 – Cum luăm decizii și cum trecem la acțiune
Nivelurile la care coaching-ul și coaching-ul prin 
fotografie pot acționa
20.00 – 21.00 – Mini-ședințe de coaching prin fotografie
21.00 – 21.30 – Sesiune Q&A

Cât costă?
Contravaloarea workshop-ului, sala și băuturile ne duc la 50 ron per participant și se achită la fața locului. Pentru buna desfășurare vom accepta maxim 12 participanți iar selectia lor o voi face după ce voi parcurge răspunsurile la câteva întrebări din formularul de înscriere.

Cu ce te alegi?

Cel mai probabil cu o convingere nouă și o rezervare în programul adevărat de transformare de 10 săptămâni ce cuprinde 5 sedințe de coaching prin fotografie. În cel mai rău caz, cu câteva cunostințe noi, oameni și idei.

Dacă ai întrebari, poți să îmi scrii prin mail la contact@florinsomodi.ro .

 

Comments

comments